2014. február 8., szombat

Írjunk a szexről

Írjunk a szexről

 A leglényegretörőbbnek Steve Almond tanácsai bizonyulnak:

1. Ne legyen szex
Ez rendkívül fontos. A szexben a legszexibb dolog a vágy, ami lényegében szép szó arra, hogy nem fektet meg senki.

A tovább után 18+ tartalom :)
2. Soha ne hasonlítsd a nő mellbimbóját:
a) cseresznyéhez
b) cseresznyemaghoz
c) ceruzahegyezőhöz
d) csavarhoz
A mellbimbó trükkös dolog, de általában semmi máshoz nem hasonlít, csak mellbimbóhoz, úgyhogy felejtsük el az idétlen hasonlatokat.

3. Soha ne használd a "pénisz" és "vagina" szavakat
Az erotikát semmi nem öli meg biztsabban, mint ezek a szavak, amelyek jobb esetben biológiaórát idéznek az ember eszébe, rosszabb esetben meg nemi betegségeket. Tulajdonképpen semmi szükség arra, hogy néven nevezzük a nemi szerveket. Példa:
"Szezámolajat öntött a tenyerébe, és a péniszemért nyúlt." vs. "Szezámolajat öntött a tenyerébe, és értem nyúlt."
Hasonló okból az eufemizmus is kerülendő, hacsak nem akarsz vicces lenni, tehát semmi bájdorong meg kéjbarlang, titkos kert, varázspálca és gyönyörkapu!

4. A szex néha vicces
Ha valaha is látnál magadról videofelvételt, egyetértenél. Ne félj ábrázolni a szex komikus oldalait!

5. Ne hagyd ki az előjátékot
A felvezetés gyakran jobb, mint a dugás. ne kövesd el a hagyományos hibát: a flört ne csapjon át önfeledt szopásba. Húzd egy kicsit az olvasót!
Itt megjegyzendő, hogy egy nőnek hosszú időre van szüksége ahhoz, hogy elélvezzen. Senki nem veszi be azt a mesét, hogy a hapsinak elég betolnia a farkát, és azonnal orgazmushoz juttatja a nőt. Az orgazmust ezenkívül fölösleges bejelenteni, az életben is ritkán közlik ezt a partnereikkel a felek, egyszerűen megélik. Írd le a testük reakcióit!

6. A szex ragacsos
Ezen nincs mit szépíteni. Ha hitelesnek akarod láttatni az aktust, akkor foglalkozni kell a nedvességgel is, és itt nem csak a nemi szervek nedvességéről van szó, de a nyálról és az izzadságról is.

7. A valódi emberek nem beszélnek pornóklisékben
Nem mondják, hogy "Dugj meg, te nagy ember!" meg "Szopd le, bébi!", és legfőképpen nem mondják: "Igen, mélyebben, erősebben, ó, Jézusom, igen!"
Vagy legalábbis nagyon kevesen beszélnek így.
A valódi emberek többnyire fura dolgokat mondanak szex közben, mint például: "Azt hiszem, elzsibbadt a lábam" meg "Ó, bocs!" meg "Máris elmentél? Francba!".

8. Ne élvezkedj a durva részeknél
A szex nagyon erős téma. Elég, ha azt mondod az olvasónak, hogy két ember lefekszik egymással, és rögtön beugranak a nemi szervek. A szerzőnek az a dolga, hogy az olvasó figyelmét a meztelen test meghittebb titkai felé irányítsa. Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy néha ezek a titkok viccesek.

9. Minden érzékszervre fordíts gondot
A szexben az a jó, hogy minden érzékszervet leköt. Ne hanyagold hát el a finomabb részleteket, mutasd be az ízeket, illatokat és hangokat, de kerüld a legkézenfekvőbbeket.

10. Teljesen oké, ha felizgulsz a saját szexjeleneteden
Sőt még kívánatos is. A jó szexjelenet célja, hogy felizgassa az olvasót, és ez csak akkor valósulhat meg, ha az írót sem hagyja hidegen.
 
Bejegyezte: Editor Diaboli